Heerlijk varen zonder zorgen!
Sloep huren in midden Fryslân
 

HUUR

VOORWAARDEN

Algemeen:

Het huren van een van onze boten is voor eigen risico.
Sloephurenakkrum.nl is niet aansprakelijk voor letsel, beschadiging of andere ongemakken voortkomend uit het gebruik van het gehuurde.
De huurder is aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van het gehuurde.

Extra huurvoorwaarden met betrekking tot de bootverhuur:

Vaarbewijs: niet vereist voor het besturen van onze sloepen.
De huurder van een van onze sloepen dient minimaal 18 jaar oud te zijn en dient zich tevens te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.
Vaarervaring is niet noodzakelijk. Voor vertrek krijgt u altijd instructies omtrent de werking en bediening van de boot, alsmede over de belangrijkste vaarregels. Desgewenst kan een proefvaart worden gemaakt.

De huurder is verplicht de boot en de inventaris met zorg te behandelen. Ook wanneer de boot afgemeerd ligt.  Bij zoekraken van inventaris is de huurder verplicht de schade te vergoeden.

Bij onbehoorlijk gebruik heeft Sloephurenakkrum.nl het recht de boot terug te halen zonder terugbetaling van de betaalde huursom.

Waarborgsom:

Sloephurenakkrum.nl heeft voor zijn sloepen en de opvarenden een WA casco verzekering afgesloten.
De huurder van een sloep of motorboot draagt wel een eigen risico van € 250,00 per schadegeval. Dit bedrag (de waarborgsom) dient vooraf te worden voldaan (naast de huursom, mocht deze nog niet zijn betaald). Dit kan ook d.m.v. een eenmalige incassomachtiging. De waarborgsom wordt terugbetaald, indien de boot op tijd, schadevrij en schoon bij ons wordt ingeleverd.  Wij verwachten van onze huurders dat de boot schoon wordt ingeleverd aan het einde van de huurperiode. In geval van schade wordt de waarborgsom geheel ingehouden totdat het schadebedrag is vastgesteld.

Overige bijkomende kosten:

* Brandstofkosten worden bij meerdere dagen, graag volgetankt terug brengen. Een dag huren is altijd inclusief brandstof.

* Indien u een hond meeneemt aan boord dan wordt er per huurperiode € 10,00 extra in rekening gebracht.

Annuleren:

Bij het reserveren van een motorboot of sloep loopt u het risico dat het op de huurdag slecht weer is. Slecht weer is voor Sloephurenakkrum.nl geen reden tot annulering van uw reservering. U mag onder voorwaarden (bij aanhoudende regen en boven windkracht 6) boot wel kosteloos omboeken naar een nieuwe datum. Dit geldt alleen voor de eendaagse verhuur. Er kunnen zich ook andere omstandigheden voordoen, waarom u de gereserveerde boot wilt annuleren. Hiervoor verwijzen wij naar de algemene voorwaarden van de HISWA.

Mankementen die binnen 2 uur gerepareerd of vervangen kunnen worden geven geen recht tot reductie van de huursom.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info