Sloephurenakkrum.nl
Sloep huren in midden Friesland


 

Welkom bij sloephurenakkrum.nl

Wij verhuren onze sloepen en motorbootjes vanuit Akkrum, in het hart van Friesland. Vanaf de steiger achterin recreatiepark Tusken de Marren aan de Meinesloot  bent u in 30 minuten varen op het Sneekermeer of het Pikmeer bij Grou. Maar ook het prachtige natuurgebied "De alde Feanen", de pittoreske kleine dorpjes in midden Friesland of de stad Sneek zijn onder handbereik. Akkrum ligt erg centraal en is zeer goed bereikbaar, per auto, trein of boot. 

Een boot reserveren doe je gemakkelijk en snel  online  

Wij beschikken over een divers aanbod aan sloepen en motorbootjes. Bij ieder type staat aangegeven voor hoeveel personen de boot maximaal geschikt is.
De sloepen zijn voorzien van een krachtige binnenboordmotor, of elektrische aandrijving, vaarinventaris, zwemtrap, anker, vaarkaart, luxe kussens en schoonmaakset.
De motorbootjes ( type Whaly) en de Corsiva 5.20 hebben een buitenboordmotor. 
Onze Elektrische sloepen hebben een lithium accupakket waardoor ze gegarandeerd een hele dag kunnen varen.
De eendagsverhuur is vanaf 9.00 tot 18.00 uur, de brandstof is dan inclusief.
Bij meerdere dagen kunt u de boot 's nachts bij uw huisje afmeren en eventueel opladen. (brandstof exclusief)
We vragen een borgsom voor de boten, afhankelijk van het type.
Zwemvesten zijn gratis beschikbaar (zolang de voorraad strekt)

Op de pagina Boeken vindt je meer info en foto's van ieder boot.  

Brengen en ophalen, in Akkrum en Nes kunnen wij de sloep bij uw accommodatie afleveren en ook weer ophalen. Dit kunt u aangeven bij de reservering; graag ook hierbij uw vakantieadres vermelden. (Hier zijn wel kosten aan verbonden)

Sloeparrangementen , Catering aan boord, borrel, lunch diner of overnachting, samen met Hotel Goerres of een andere partner kunnen we alles regelen. Ook voor een culinaire stop onderweg hebben we goede suggesties. We stellen graag een arrangement op maat voor u samen.

Slechtweergarantie: bij aanhoudende regen en/of boven windkracht 6 is het mogelijk om een boeking kosteloos te verzetten naar een latere datum. Dit kan alleen voor een reservering van 1 dag.

Huurvoorwaarden, deze kunt u hier vinden


 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info